Chętnie się zaopiekuję regałami @zhohoff :)
Przygarnę płytę meblową na półki w rozmiarze conajmniej 100x58cm lub po prostu półki do szafy IKEA PAX oraz mniejsze flagmenty płyty meblowej projekty HSowe. Wszystko najchętniej w kolorze białym ale inne też będą ok. Czas wyzbyć się chomikowanych po piwnicach resztek z projektów ![]()
Oddam za parę dobrych gorzkich czekolad w pełni sprawny ekspres kolbowy krups XP4020 (nie mylić z Windowsem XP).
Kawusia wychodzi pyszna.
Masło ze zdjęcia nie jest w zestawie.
Przygarnę resztkę tuby z akrylem w dowolnym kolorze, jak komuś akurat zostało po remoncie. Potrzebuję uszczelnić kilka cm ściany, bo mi rybiki włażą pionem hydraulicznym
.
EDIT: Chodzi o szpachlę
Przygarnę/pożyczę żarówkę wolframową na standardowym gwincie E14 lub E27.
Potrzebuję do kalibracji przeflashowanych smart gniazdek.
W HSie jak coś powinna być taka żółta ![]()
Mam jedną żarówkę na E27 100W, która nie jest mi już potrzebna, mogę ją oddać.
Jest papano lampano + Tertial na elektronice, ja też mam specjalny przyczłap do takich z halogenem 110W, mogę przynieść kolejnym razem.
@andriist chętnie przyjmę tą żarówkę na E27. Mógłbyś ją podrzucić do mojego pudełka w HS?
Ta papano lampano i tertial to spore gabaryty, a ja bym chciała zmieścić w plecaku.
Jak juz sobie pokalibruję, to myślę że oddam żarówkę z powrotem, bo przecież nie będę doświetlać wolframem mieszkania ![]()
UPDATE(2025-12-07): Żarówka przyjęta, dzięki @andriist !
Podrzucę jutro.
Oddam rury do wentylacji fi 125mm
PCV ok 50cm
Elastyczna złożona niecałe 30cm
EDIT: Zaklepane przez @mab122
Oddam U-kształtny element z gietej stali. Pochodzi z zestawu okapu kuchennego.
Długość 60cm, resztę wymiarów moge pomierzyc jak ktoś bedzie zainteresowany. Na zdjęciach przyłożona linijka.
Przyjmę skaner A4 na USB
EDIT: Załatwione
Zainteresowany
Mam do oddania epson perfection 3490.
Jakiś czas temu ktoś w HS zostawił.
Zabrałem bo myślałem że ma wsparcie pod linuxem ale się okazało że nie.
A pod windows/mac już nie szukałem czy będzie działać pod czymś nowszym niż podane w spec: User's Guide .