Przyjmę skaner, dzięki!
Oddam generator sygnałów oparty o XR2206, w komplecie z obudową.
Nie ma gniazda zasilania, bo przelutowałam je do innego projektu. Standardowy through-hole barrel jack 5.5x2.1mm.
EDIT: Zaklepane przez @andriist
Chętnie przygarnę ten generator.
Oddam dwie listwy montażowe do Skadisa 003.208.03
Przygarnąłbym dowolną sprawną mysz
na usb/bt/“cokolwiek co mi będzie działać” czy przewodową czy nie.
Na 100% komuś zalega w szufladzie z przydasie-rzeczami, chętnie zapłacę barterem “przysłowiowo piwnym” lub coś koło tego ![]()
Jutro wieczorem mogę kilka myszek podrzucić do kaktus exchange
Przygarnąłbym jedną listwę montażową do Skadisa 003.208.03.
Ack. Podrzucę do HSu przy nastepnej okazji
Przygarnę kawałek rury PCV 3/4 cala (~19mm), długość przynajmniej 35cm
Nieaktualne
Poszukiwane:
- Dowolny działający monitor z wejściem HDMI lub DVI - do podłączenia do serwera, żebym widział, co się tam dzieje.
- Dwa wentylatory 120mm typu pecetowego, potrzebuję do szafy rackowej. Nie muszą mieć PWM, byle się tylko kręciły.
Ta przerobiona, archaiczna latarka jest moja, więc prosiłbym, żeby zwrócić ją na moją półkę, a ja odbiorę w wolnej chwili (i spróbuję jeszcze raz przerobić na diody UV + zasilanie z USB), żeby mieć na czym stawiać w nocy czaszko-gwizdek ze świecącego filamentu).
Pierwsza próba zawaliła, bo po prostu użyte diody UV okazały się za słąbe do użycia do takiego celu. Oczywiście, w ulepszonej wersji zabezpieczę też ją tak, żeby światło UV nie trafiało nigdzie poza tą świecącą czaszkę z wydruku.
Chętnie przygarnę
Zaklepane dla @martyna
Pragnę pozbyć się:
-
Uchwyt vesa typu taki bez nożycowych ramion i regulacji w kosmos, tylko blacha z góry i dołu powyginana wkręcana na płasko do ściany i elementy przyczepiane do tv/monitora, z tych, co były OK na dźwiganie tv 55cali. Coś w ten gust, zdjęcie poglądowe losowe
-
Uchwyt ścienny do chromebooka x360, taki co jest pod to żeby móc z niego łatwo rzeczonego chromebooka wyjąć