Dostałem swoją pierwszą dostawę ze sklepu/aukcji Elrecycling!
Popełniłem kilka błędów (2 × gigabit desktop switches zamiast jednego, 2 × skanery kodów kreskowych zamiast jednego), ale to było ciekawe doświadczenie.
Wciąż czekam na zwrot części kosztów dostawy od sprzedawcy — mam nadzieję, że będzie ona niższa, tak jak obiecali.
Nie mogę powiedzieć, że to była ekologiczna dostawa – pudełko jest chyba za duże. Poza tym opakowanie wygląda na nowe. Obawiam się, że wypełnienie opakowania też było nowe:
Lista ofert:
| Zdięcje | Nazwa | Cena | Komentarze |
|---|---|---|---|
| Lenovo ThinkCentre M715q Ryzen 5 | 239 zł | Kupiłem, bo żona ma taki samy (Computer for a wife), ale ten ma dodatkowy port HDMI i anteną Wi-Fi. | |
| Brother P-Touch 1250 Label Printer | 57 zł | ||
| SOUNDBOKS Wired Microphone | 3 zł | Nie działa | |
| Giada DN74 RK3399 | 28 zł | Myśle że to był by fajny SBC / “Raspberry Pi”, ale z Rockchip RK3399 + 4 GB DDR4 + Mini-PCIe! Strona producenta. | |
| Hama USB 3.0 Super Speed Hub | 2 zł | Działa, ale wtyczka micro-USB (jak w portatywnych HDD) potrzebuje przelutowania. | |
| Honeywell Barcode Scanner Eclipse MS5145 | 1 zł | Działa | |
| Logitech V-U0018 C270 HD Webcam USB 720p | 1 zł | ||
| Metrologic Eclipse Barcode Scanner | 10 zł | Zamówiłem przez pomyłkę. Działa. | |
| Scantech ID Shuttle C Barcode Scanner | 1 zł | Po prostu ciekawe — co tam w środku? | |
| TP-Link LiteWave LS10 5G | 22 zł | ||
| TP-Link TL-SG1008D 8 Port Gigabit Switch | 20 zł | Zamówiłem przez pomyłkę, potrzebowałem tylko jednego gigabitowego | |
| Technical Evaluation SAMPLE-0000549 | 2 zł | Po prostu ciekawe — co to jest? | |
| Dostawa z Kurier | 205 zł | (mam nadzieję, że zwrócą mi część pieniędzy) | |
| Razem | 591 zł |
Duplikaty są na sprzedaż ![]()
Planuje tutaj pisać co tam u nich w środku.
Jeśli jesteście zainteresowany szybszym rozmontowaniem czegoś, lub sprawdzeniem, jak działa w Linux, dajcie mi znać (wiem, że w sklepie sprzedawcy są dość podobne partie).