Elrecycling unboxing

Dostałem swoją pierwszą dostawę ze sklepu/aukcji Elrecycling!

Popełniłem kilka błędów (2 × gigabit desktop switches zamiast jednego, 2 × skanery kodów kreskowych zamiast jednego), ale to było ciekawe doświadczenie.
Wciąż czekam na zwrot części kosztów dostawy od sprzedawcy — mam nadzieję, że będzie ona niższa, tak jak obiecali.

Nie mogę powiedzieć, że to była ekologiczna dostawa – pudełko jest chyba za duże. Poza tym opakowanie wygląda na nowe. Obawiam się, że wypełnienie opakowania też było nowe:

Lista ofert:

Zdięcje Nazwa Cena Komentarze
Zdjęcie przedmiotu Lenovo ThinkCentre M715q Ryzen 5 Lenovo ThinkCentre M715q Ryzen 5 239 zł Kupiłem, bo żona ma taki samy (Computer for a wife), ale ten ma dodatkowy port HDMI i anteną Wi-Fi.
Zdjęcie przedmiotu Brother P-Touch 1250 Label Printer Brother P-Touch 1250 Label Printer 57 zł
Zdjęcie przedmiotu SOUNDBOKS Wired Microphone SOUNDBOKS Wired Microphone 3 zł Nie działa
Zdjęcie przedmiotu Giada DN74 RK3399 Giada DN74 RK3399 28 zł Myśle że to był by fajny SBC / “Raspberry Pi”, ale z Rockchip RK3399 + 4 GB DDR4 + Mini-PCIe! Strona producenta.
Zdjęcie przedmiotu Hama USB 3.0 Super Speed Hub Hama USB 3.0 Super Speed Hub 2 zł Działa, ale wtyczka micro-USB (jak w portatywnych HDD) potrzebuje przelutowania.
Zdjęcie przedmiotu Honeywell Barcode Scanner Eclipse MS5145 Honeywell Barcode Scanner Eclipse MS5145 1 zł Działa
Zdjęcie przedmiotu Logitech V-U0018 C270 HD Webcam USB 720p Logitech V-U0018 C270 HD Webcam USB 720p 1 zł
Zdjęcie przedmiotu Metrologic Eclipse Barcode Scanner Metrologic Eclipse Barcode Scanner 10 zł Zamówiłem przez pomyłkę. Działa.
Zdjęcie przedmiotu Scantech ID Shuttle C Barcode Scanner Scantech ID Shuttle C Barcode Scanner 1 zł Po prostu ciekawe — co tam w środku?
Zdjęcie przedmiotu TP-Link LiteWave LS105G TP-Link LiteWave LS10 5G 22 zł
Zdjęcie przedmiotu TP-Link TL-SG1008D 8 Port Gigabit Switch TP-Link TL-SG1008D 8 Port Gigabit Switch 20 zł Zamówiłem przez pomyłkę, potrzebowałem tylko jednego gigabitowego
Zdjęcie przedmiotu Technical Evaluation SAMPLE-0000549 Technical Evaluation SAMPLE-0000549 2 zł Po prostu ciekawe — co to jest?
Dostawa z Kurier 205 zł (mam nadzieję, że zwrócą mi część pieniędzy)
Razem 591 zł

Duplikaty są na sprzedaż :wink:

Planuje tutaj pisać co tam u nich w środku.
Jeśli jesteście zainteresowany szybszym rozmontowaniem czegoś, lub sprawdzeniem, jak działa w Linux, dajcie mi znać (wiem, że w sklepie sprzedawcy są dość podobne partie).

3 polubienia