Sprzedam / kupię

Na Spotorgu padł ostatnio pomysł zrobienia wątku na forum na HSową giełdę. Tak więc cieszcie się i radujcie, sprzedajcie i kupujcie :)

3 polubienia

Od Ogłoszenia do Giełda

Wystawiam SFP Breakout Board v1:

Dla chętnych z forum HS: Wro cena do lekkiej negocjacji po za allegro. I bez fakturki wiadomo.

Zrobił mi się tabun wkrętarek, więc chcę się pozbyć nadmiaru. Mam do sprzedania dwie wkrętarki Blank&Hagen 12V z trzema bateriami i trzema ładowarkami (i trzecią wkrętarką, niesprawną, którą wziąłem właśnie dla baterii).

Za wszystkie manele chciałbym 200zł.

Spisane z tabliczki znamionowej:

• moment obrotowy: 25Nm
  • max obroty: 350 obr/min (bieg 1) i 1300 obr/min (bieg 2)
  • bateria: Li-ion 12V 1300mAh

Używałem ich dobre trzy lata i jestem zadowolony z ich pracy, a pozbywam się tych bliźniaków tylko dlatego, że wymieniam je na trojaczki YATO analogicznej konstrukcji.

Stacja dokująca i-Tec USB-A/USB-C/Thunderbolt 3 z USB-PD 100W.
Obsługuje 2x monitor 4k60 poprzez 2 złącza DP lub 2 złącza HDMI.
Działa w oparciu o DisplayLink więc Apple M1/M2 bez problemu ogarną więcej monitorów niż ich specyfikacja przewiduje.
Specyfikacja: CADUA4KDOCKPDL2 | i-tec USB 3.0 / USB-C / Thunderbolt 3 Dual Display Docking Station Gen2 + Power Delivery 100W | i-tec
300pln z dostawą na terenie Wrocławia

Zigbee Dongle Egony Stick V4
Urządzenie działa pod kontrolą układu CC2652P i spokojnie obsługuje sto urządzeń Zigbee :slight_smile:
Można wgrać firmware zarówno jako koordynator jak i jako router.

Strona projektu: GitHub - egony/cc2652p_E72-2G4M20S1E: Hardware and firmware development for Ebyte E72-2G4M20S1E module
Inny z klonów: ZigStar Stick v4 - ZigStar

Do urządzenia dołączona jest długa antena, ma prawie 20cm długości.

Mam 4 sztuki, 30pln za każdą.

Sprzedam

MacBook Pro A2251
13-inch, 2020, Four Thunderbolt 3 ports
Processor: 2,3 GHz Quad-Core Intel Core i7
Graphics: Intel Iris Plus Graphics 1536 MB
Memory: 16 GB 3733 MHz LPDDR4X
Display: 13,3-inch (2560 × 1600)
Storage: 499,96 GB

Cena: jakoś się dogadamy po przejrzeniu obecnych ofert na allegro, możesz coś zaproponować
Kontakt: najlepiej na telegramie @sp6mar

1 polubienie

Sprzedam ładowarkę iMax B5 za 40 zł.

Leży u mnie i się kurzy. Kiedyś ładowała lipole do modeli RC.

Specyfikacja w instrukcji poniżej:

Sprzedem HP Microserver 8 generacji

2x8GB RAM, 4 kieszenie na dyski, procesor (chyba?) E3-1240v2 od @lechu (ale możliwe że zapomniałem zamontować i czeka na zamontowanie w moim pudełku w HS, wtedy w środku będzie stockowy Celeron G1610T gratis).
Sprzedaję bez dysków, Crucial MX100 nie wchodzi w skład zestawu.

Kieszeń CD przerobiona pod dysk 2,5" jeszcze przez pm7’a.

Cena: proponuję 800zł bo na OLX rozmowa zaczyna się od 900zł.
Odbiór koło Renomy do soboty 20.10, potem do 03.10 jestem poza Wrocławiem.

Mały update - do wzięcia za 600zł zanim wystawię na OLX Sprzedany :slight_smile:

@khajdamowicz masz jeszcze te dongle na ZigBee?

Wieszak na ubrania z ławką i półkami na buty IKEA. 50 zł
Odbiór osobisty. Oferta aktualna do 22 listopada.
Zapraszam do kontaktu.

Kupię dwa zawiasy meblowe do drzwi wpuszczanych. To są takie wygięte, niestandardowe.

Reszta parametrów dowolna, bo buduję mebel od podstaw.

Przykład:

@zarzad jak uważacie, czy nie będzie ten wieszak przydatny w HSie na ubrania i rzeczy osobiste (na miejscu obecnego wieszaka). Gdy tak, to przekaże go jak darowiznę :slight_smile:

Imo mamy wystarczającą ilość wieszaków na ścianie przy drzwiach.

nie jestem przekonany, byłaś kiedyś w środę w peaku?

Moze raz w lato :laughing:. Wierzę, że masz znacznie lepsze pojęcie o sytuacji ode mnie

Kupiłem dwie końcówki G3 Premium Gum Care do szczoteczek elektrycznych Philips Sonocare. Niestety dopiero po otworzeniu opakowania zorientowałem się, że nie są kompatybilne z moją szczoteczką ( :pain:).

Końcówki są nowe, nieużywane i nienaruszone (oprócz otworzonego opakowania).
Odsprzedam je za jakieś 60 zł (kosztowały 80 zł), ewentualnie wymienię na coś podobnej wartości.

1 polubienie