Sprzedam / kupię

Odkupię/przygarnę profile aluminiowe konstrukcyjne 2020. V-slot preferowany, albo T-slot nie zależy.
Poszukiwanę kawałki od 200 mm i więcej. Stan dobry, możliwe słady umiarkowanego użytkowania.

Mam trochę, podeślę jeszcze dzisiaj

1 polubienie

Mam aluminiowe, oba V-slot:

• 4x 20x20x250
  • 1x 20x40x500

Te krótkie są nagwintowane na M5.
Ten długi ma jeden z czterech otworów nagwintowany na M5.

Mają drobne ślady użytkowania, typu ślady po śrubach, obtarta czarna farba. Geometria jest zachowana, pochodzą z niedoszłego projektu.

Wszystkie razem odstąpię za 50 zł

Nie potrzebujesz przypadkiem pasków zębatych, napędów, nakrętki T, itp.?

1 polubienie

Chętnie rozważę całą ofertę. Zapraszam na priv

1 polubienie

Sprzedam parę transmiterów Speedport Powerline 101. Cena do umówienia

Wyrzynarka do drewna. Leży niezapotrzebowana, więc oddam za 100 zł

KUPIĘ:

• Tania, najprostsza karta graficzna (np. seria Radeon HD, Quadro Fx, cokolwiek taniego i wiarygodnego).
  • Tanie, ale niezawodne PSU, kompatybilne z płytą główną Dell Optiplex
  • jakikolwiek pasujący dysk do powyższych, wystarczy 256GB, nie zaszkodzi więcej.

Cena: zakładam wstępnie ok. 100 zł za całość, ale spokojnie się dogadam.
Kontakt: TG, czyli @kamilryszardkozak może też być mail: kozakkamil471@gmail.com

Sprzedam za symboliczną cenę części (rama-dawca, widelec, stery, profile stalowe, pełne koła) i manual/plany do budowy roweru cargo wg projektu Phila Vandelay’a:

2 polubienia

Sprzedam krzesło HUVUDSPELARE krzesło gamingowe, czarny - IKEA. Stan – bardzo dobry (jak nowe). Dla community w cenie 150 zł.
Mała uwaga: wg. mnie nie za bardzo wygodny dla wzrostu 180+

Sprzedam zasilacz 24V 15A 360W zdemontowany kiedyś z drukarki 3D (nie z Endera :grin:)

SPRZEDANY

1 polubienie

Odkupię/przygarnę moduł czytnika RFID 134.2kHz (do odczytu czipów zwierząt). Chodzi o coś takiego albo podobne, do SPC (arduino, raspi i t.p.)

Sprzedam zaślepki do racja 10", jasnoszare. 3 sztuki po 5zł

Kupię (lub zamienię na pełnowymiarową szafę) małego płytkiego racka, w tym stylu:

Oczyszczacz powietrza FÖRNUFTIG, mało używany, filtr praktycznie nowy, 150zł czyli pół ceny sklepowej.

Kupie kowadło może komuś leży i zbiera kurz najlepiej 50-80kg bo moje 120 to troche kobyła do noszenia. Jakieś akcesoria kowalskie błotki kleszcze babko też mnie interesują :D
Zdjęcie poglądowe:

1 polubienie