Odkupię/przygarnę profile aluminiowe konstrukcyjne 2020. V-slot preferowany, albo T-slot nie zależy.
Poszukiwanę kawałki od 200 mm i więcej. Stan dobry, możliwe słady umiarkowanego użytkowania.
Mam trochę, podeślę jeszcze dzisiaj
Mam aluminiowe, oba V-slot:
- 4x 20x20x250
- 1x 20x40x500
Te krótkie są nagwintowane na M5.
Ten długi ma jeden z czterech otworów nagwintowany na M5.
Mają drobne ślady użytkowania, typu ślady po śrubach, obtarta czarna farba. Geometria jest zachowana, pochodzą z niedoszłego projektu.
Wszystkie razem odstąpię za 50 zł
Nie potrzebujesz przypadkiem pasków zębatych, napędów, nakrętki T, itp.?
Chętnie rozważę całą ofertę. Zapraszam na priv
Sprzedam parę transmiterów Speedport Powerline 101. Cena do umówienia
Sprzedam dwa oczyszczacze powietrza. Kupiłem do domu, ale się marnują, bo po tej stronie Wrocławia jest raczej czyste powietrze. Odbiór osobisty.
Xiaomi Smart Air Purifier 4 - 400zł
Stan filtra oceniam na 70%. Pokazuje 100%, ale to po moim dłubaniu w elektronice (licznik zresetowal się, jak odpiąłem płytkę).
Link: Xiaomi Smart Air Purifier 4 | Xiaomi Polska | Wszystkie specyfikacje i funkcje
IKEA FÖRNUFTIG - 200zł
Stan filtra oceniam na 90%, głównie stał i się kurzył. Jak ktoś się uśmiechnie, mogę dorzucić smart wtyczkę IKEA na Zigbee, która nim sterowała.
Link: FÖRNUFTIG oczyszczacz powietrza, czarny, 31x45 cm - IKEA
KUPIĘ:
- Tania, najprostsza karta graficzna (np. seria Radeon HD, Quadro Fx, cokolwiek taniego i wiarygodnego).
- Tanie, ale niezawodne PSU, kompatybilne z płytą główną Dell Optiplex
- jakikolwiek pasujący dysk do powyższych, wystarczy 256GB, nie zaszkodzi więcej.
Cena: zakładam wstępnie ok. 100 zł za całość, ale spokojnie się dogadam.
Kontakt: TG, czyli @kamilryszardkozak może też być mail: kozakkamil471@gmail.com
Sprzedam za symboliczną cenę części (rama-dawca, widelec, stery, profile stalowe, pełne koła) i manual/plany do budowy roweru cargo wg projektu Phila Vandelay’a: