Odkupię/przygarnę profile aluminiowe konstrukcyjne 2020. V-slot preferowany, albo T-slot nie zależy.
Poszukiwanę kawałki od 200 mm i więcej. Stan dobry, możliwe słady umiarkowanego użytkowania.
Mam trochę, podeślę jeszcze dzisiaj
Mam aluminiowe, oba V-slot:
- 4x 20x20x250
- 1x 20x40x500
Te krótkie są nagwintowane na M5.
Ten długi ma jeden z czterech otworów nagwintowany na M5.
Mają drobne ślady użytkowania, typu ślady po śrubach, obtarta czarna farba. Geometria jest zachowana, pochodzą z niedoszłego projektu.
Wszystkie razem odstąpię za 50 zł
Nie potrzebujesz przypadkiem pasków zębatych, napędów, nakrętki T, itp.?
Chętnie rozważę całą ofertę. Zapraszam na priv
Sprzedam parę transmiterów Speedport Powerline 101. Cena do umówienia
KUPIĘ:
- Tania, najprostsza karta graficzna (np. seria Radeon HD, Quadro Fx, cokolwiek taniego i wiarygodnego).
- Tanie, ale niezawodne PSU, kompatybilne z płytą główną Dell Optiplex
- jakikolwiek pasujący dysk do powyższych, wystarczy 256GB, nie zaszkodzi więcej.
Cena: zakładam wstępnie ok. 100 zł za całość, ale spokojnie się dogadam.
Kontakt: TG, czyli @kamilryszardkozak może też być mail: kozakkamil471@gmail.com
Sprzedam za symboliczną cenę części (rama-dawca, widelec, stery, profile stalowe, pełne koła) i manual/plany do budowy roweru cargo wg projektu Phila Vandelay’a:
Sprzedam zasilacz 24V 15A 360W zdemontowany kiedyś z drukarki 3D (nie z Endera
)
SPRZEDANY
Odkupię/przygarnę moduł czytnika RFID 134.2kHz (do odczytu czipów zwierząt). Chodzi o coś takiego albo podobne, do SPC (arduino, raspi i t.p.)
Oczyszczacz powietrza FÖRNUFTIG, mało używany, filtr praktycznie nowy, 150zł czyli pół ceny sklepowej.
Kupie kowadło może komuś leży i zbiera kurz najlepiej 50-80kg bo moje 120 to troche kobyła do noszenia. Jakieś akcesoria kowalskie błotki kleszcze babko też mnie interesują :D
Zdjęcie poglądowe:
Hej!
Mam do sprzedania coś dla amatorów staroci i CB-radia
- radiotelefon Trop - 2szt, sprawne, wizuaalnie stan bardzo dobry, dodatkowo tekturowe opakowania (stan dostateczny) cena 150 zł
- radiotelefon Tukan 1 - 2 szt, jeden nadaje i odbiera, drugi tylko odbiera, wizualnie dobry plus, cena 100 zł
- radiotelefon Echo 4 - 2 szt, sprawne, wizualnie dobry plus, cena 150 zł
- radiotelefon Echo 2 - 1 szt, nie nadaje 50 zł
- radiotelefon Żuraw, brak gruszki, sprawny, ale muszę go przetestować, cena 250
Ręczniaki mają całe oryginalne anteny, nie posiadają pastylkowych ogniw, lata produkcji 1979/1980
Najchętniej sprzedałbym całość za 600 zł
Fotografie dodam jutro wieczorem
Aktualizacja postu z wczoraj
Mam do sprzedania coś dla amatorów staroci i CB-radia
- radiotelefon Trop - 2szt, sprawne, wizuaalnie stan bardzo dobry, dodatkowo tekturowe opakowania (stan dostateczny) cena 150 zł
- radiotelefon Tukan 1 - 2 szt, jeden nadaje i odbiera, drugi tylko odbiera, wizualnie dobry plus, cena 100 zł
- radiotelefon Echo 4 - 2 szt, sprawne, wizualnie dobry plus, cena 150 zł
- radiotelefon Echo 2 - 1 szt, nie nadaje, nie odbiera - dodaje gratis do zestawu/albo oddam za darmo
- radiotelefon Żuraw, brak gruszki, nie nadaje, odbiór jest, żarówka “Sieć” strasznie brumi, jak ją wyjąć to zakłócenia znikają - cena 100 zł
Ręczniaki mają całe oryginalne anteny, nie posiadają pastylkowych ogniw, lata produkcji 1979/1980
Najchętniej sprzedałbym całość za 400 zł.
Bierę…
Sprzedam to co na zdjęciach
- 2 radiatory 181x73x22mm, cena za szt 25 zł, cena za dwie szt 40 zł
- 4 radiatory 105x100x35mm cena za szt 30, cena za cztery sztuki 80 zł
- transformator sieciowy TE84/39 cena 30 zł
- transformator sieciowy TE84/4 - cena 30 zł
Jak ktoś byłby chętny na całośc - 150 zł.
bierę…