Sprzedam / kupię

@miklo super, ale dostępny będę dopiero w środę (ale za to będę miał mały bonus)

1 polubienie

Sprzedam:

KA6005D zasilacz laboratoryjny 0-60V 0-5A 300W KORAD - 500 PLN

Sprzedam maszt flagowy, aluminiowy, 6m. Miał służyć jako wyprawowy maszt krótkofalarski, ale że dorobiłem się wojskowego masztu i tego w końcu użyłem dwa razy. Niestety nie mam do niego podstawy ani oryginalnej ani dorabianej (dorabiana działa tak, że najeżdzało się na nią kołem samochodu i stabilizowała bez problemu masz pod warunkiem użycia jakiejś lekkiej anteny)

Cena - dwie czekolady mleczne marki Studentska :slight_smile:

Póki co antena nie jest we Wrocławiu tylko zalega w moim rodzinnym mieście, postaram się ją przywieźć za dwa tygodnie.

Jestem chętny na maszt - mamy już jeden taki długości 6m, będzie można go przedłużyć.

Woltomierz panelowy Mera Tronik V628, zakres pomiarowy dla mnie nieznany (próbowałem na podstawie DTR rozszyfrować ale niestety chyba trafiłem na przypadek szczególny) Jutro wrzucę zdjęcia jak świecą lampy NIXIE, bo nie mogę znaleźć żadnego kabla z wtyczką.

Cena 130 zł

2 polubienia

Super! Jak już go będę miał we Wro to dam znać.

1 polubienie

Jakby co mam schemat do tego dziada - łatwo jest z niego zrobić zegar, wystarczy skrócić cykl na licznikach, nie trzeba wszystkiego orać i budować od nowa. Mam w ten sposób zrobiony zegar ciemniowy.

Aktualizacja: jak widać lampy świecą ładnie, ale nie za bardzo wiem skąd przybyły te wartości, ostatni raz jak go podłączałem (jakieś 5 lat temu) to wyświetlał same zera :slight_smile:

@franek A jak wygląda ta szafa pełnowymiarowa?

Ile tam U jest?

Mam Netrack F-Line 6U i rozważam coś większego.

42U, szafy firmy ZPAS, dowiedziałem się od Kitora że to dość droga sprawa :slight_smile: