[Zakupy] Zamówienia z Farnella / TME / Digikey / Mousera

Dzień dobry,

W ramach ułatwiania sobie życia proponuję listę niskopriorytetowych zakupów z różnych sklepów, które chcą monety za wysyłkę.

Jak się uzbiera sensowna kwota, zapytam chętnych, czy nadal aktualne, zamówię i przyniosę do HSu.

Ten wątek jest na prywatne zakupy, sprawy HSowe → Lista zakupów drobnych i Brakujące komponenty elektroniczne

Proszę śmiało edytować.

Protip: po najechaniu kursorem na tabelę jest przycisk do edycji.

Mouser

Darmowa dostawa od 50€

Link do przedmiotu Liczba Cena (za całą pozycję) Zamawiający (forum) Kogo pingować na Telegramie
[NAZWA RZECZY](LINK DO RZECZY) LICZBA CENA ZAMAWIAJĄCY KOGO PINGOWAĆ

Farnell

Darmowa dostawa od 200zł

Link do przedmiotu Liczba Cena (za całą pozycję) Zamawiający (forum) Kogo pingować na Telegramie

Digikey

Darmowa dostawa od 200zł / 50€

https://www.digikey.pl/short/w5327mhf 4 7,08 KittenRaee @KittenRaee

TME

Tu dla wygody można wkleić linka do listy ulubionych.

SPV1040T 5 48.35zł @miklo @miklobit

LCSC

Tu dla wygody można wkleić eksport koszyka w CSV.

JLCPCB

Przypiąłem. Nie wiem jak to dokładnie wygląda w zagramanicznych sklepach, ale w TME można udostępniać foldery w ulubionych i póki co to jest preferowana metoda dzielenia się szpejem do zamówienia - więc w miarę możliwości proponuję linkować to w ten sposób - jeżeli ktoś posiada konto u nich, oczywiście.

Będę na dniach robił zamówienie w LCSC, jeśli ktoś chce dołączyć.

To ja poproszę
export_cart_20241115_052354.csv (1.1 KB)

Dodałem jeszcze jeden element do tego co wczoraj wysłałem.

1 polubienie

LCSC zamówione. ETA 7-15 dni roboczych.

1 polubienie

Dodano lcsc

A ja dopisałem LCSC do listy sklepów na przyszłość, żeby było łatwiej.

A, myślałem o tym… Tylko nie byłem przekonany, bo tam da się łatwo wyeksportować CSV. Ale faktycznie, zawsze można w tabelę wrzucić linka do CSV.

Nazbierało mi się na chciejliście gratów za około stówkę i stają się coraz pilniejsze - tak więc, za kilka dni planuję zamówienie. Keep your eyes peeled.

Puszczam dziś wieczorem zamówienie w TME, jeśli ktoś chce dołączyć, zapraszam.

W niedzielę wieczorem wypuszczam zamówienie do TME, jak ktoś ma ochotę coś dołożyć - zapraszam.

Cześć,
Będę robić zamówienie w Mouserze - ktoś coś potrzebuje?

Ja nadal potrzebuję takie coś: https://eu.mouser.com/ProductDetail/Wurth-Elektronik/685119248123?qs=rpZl0fJ%252B%2F%2F7mtXHqA1PKBg%3D%3D, sztuk 3

Cześć,
niestety, zamówienie puściłem dziś rano :frowning:

Najlepiej wpisz na listę, pierwszy post może edytować każdy, wtedy nie zniknie w gąszczu tak łatwo.

Planuję do końca tygodnia zrobić zamówienie z TME. Ktoś coś, oprócz mnie i Mai? Co oznaczają zaptaszone/odptaszone listy w pierwszym poście?

Zaptaszony oznacza, że kupione. Jakby co ja potrzebuję nadal MMBFJ310LT1G dwie sztuki (są wpisane w tabelce).

Ja na chciejliście mam na razie tylko 5szt XT90S-F: XT90S-F AMASS - Złącze: zasilające DC | wtyk; żeńskie; XT90; 40A; 500V; PIN: 2; proste | Transfer Multisort Elektronik Polska . Gdyby coś się zmieniło, to będę pisał.

Wpisuję do listy TME MFM-05-12MEAN WELL-Przetwornica AC/DC. Zasilacz do tahometru tokarki.